Hoe kan Chiropractie whiplash verminderen?

Heftig, een whiplash. Veel mensen ervaren zulke problemen dat ze niet kunnen werken en sporten. Soms zelfs blijvend. Chiropractie kan uitkomst bieden bij een whiplash:

  • Met specifieke druktechnieken zorgen we voor letterlijk meer bewegingsruimte

  • Klachten kunnen we snel en effectief verhelpen

  • Met het juiste “onderhoud” kan je blijvend van pijn af zijn

Informatie over de whiplash

Een whiplash is letsel aan de nek waarbij er daarvoor een verkeersongeval heeft plaatsgevonden. Maar, een whiplash kan ook ontstaan door een hevige klap of val. Bij een whiplash beweegt het hoofd en de nek hevig en snel naar voor en achter. Dit gaat te snel voor de spieren om te corrigeren. Indien heel hevig, dan is een ziekenhuisopname noodzakelijk.

Bij een whiplash worden de gewrichten van de wervelkolom beschadigd. Hierdoor kan nekpijn ontstaan en dit kan hevig zijn. De nekpijn kan enige tijd na het ongeval ontstaan. Soms weken, maanden of zelfs jaren. Naast nekpijn ontwikkeld er meestal ook hoofdpijn, duizeligheid, uitstraling in de arm met een tintelend, prikkelend, verdoofd of slapend gevoel in de hand. Hiernaast zijn er ook vaak klachten aanwezig als concentratieverlies en psychische problemen.

Behandeling van de whiplash

Chiropractie geeft goede resultaten bij de behandeling van een whiplash. De behandeling van een whiplash bestaat uit het losmaken van wervels door specifieke druktechnieken op de nek en de bovenrug. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de wervels en daardoor worden ze soepeler en gaan de wervels beter bewegen. De wervels zijn daardoor dus minder stijf.

Het is mogelijk dat de klachten van een whiplash na enige tijd weer terugkeren. Om deze reden is het raadzaam om stelselmatig periodiek terug te komen voor een behandeling. Hierdoor blijft de wervelkolom soepel en blijven de klachten langer weg.

Gratis advies tegen whiplash van de chiropractor

Wil je blijvend van whiplash af? Vraag een gratis advies aan. Geloven wij dat we jouw klacht blijvend kunnen oplossen? Dan beginnen we met een intake-gesprek en volgt een daarna het behandelplan.

De praktijk

De ondernemerstuin is een verzamellocatie voor bedrijven werkzaam in de Health, Food & innovation. In het karakteristieke pand bevinden zich onder andere diverse zorgverleners. Bij binnenkomst vindt u een wachtruimte, een restaurant en een receptie. Het pand kent een prettige en unieke sfeer onder andere door het vele groen en de binnen vijver. De uitstraling van de locatie voelde direct goed en deed Jeroen van Beers besluiten om daar zijn praktijk te vestigen.

Uw chiropractor Jeroen van Beers

Ik ben Jeroen van Beers en sinds 2013 ben ik woonachtig in Alkmaar. In datzelfde jaar ben ik hier mijn praktijk begonnen. In 2005 heb ik mijn 5 jarige studie afgerond aan de Anglo European College of Chiropractic. Hier heb ik uitgebreide medische kennis opgedaan en direct daarna ben ik begonnen met werken in Heereveen. In 2009 besloot ik mijn eigen praktijk te starten in Almere waar ik ook opgegroeid ben. (www.chiropractie-almere.nl) In 2011 leerde ik mijn huidige vrouw kennen en dit bracht mij naar Alkmaar waar ik mij direct thuis voelde. Inmiddels ben ik trotse vader van een zoon en dochter die ook regelmatig even langskomen en de beweegbare tafel altijd erg interessant vinden.

De Ondernemerstuin

De ondernemerstuin is een verzamellocatie voor bedrijven werkzaam in de Health, Food & innovation. In het karakteristieke pand bevinden zich onder andere diverse zorgverleners. Bij binnenkomst vindt u een wachtruimte, een restaurant en een receptie. Het pand kent een prettige en unieke sfeer onder andere door het vele groen en de binnen vijver. De uitstraling van de locatie voelde direct goed en deed Jeroen van Beers besluiten om daar zijn praktijk te vestigen.

Klanten vertellen

Onze reviews spreken voor zichzelf.

Eliza Bakker

"Jeroen is een hele fijne chiropractor die echt de tijd neemt. Al na een paar sessies merk ik veel verbetering. Ik zou hem dus zeker aanraden!"

Mika de Lincel

"Jeroen is een fijne chiropractor die mij al jaren kundig en goed behandeld. Na meerdere chiropractoren in de regio te hebben gehad is Jeroen Van Beers een top chiropractor!"

Dinah Erdmann

"Moest meneer van Beers tijdens mijn vakantie raadplegen over een vernauwde nek. Ik kreeg heel snel een afspraak en de behandeling was geweldig - ik was de volgende dag symptoomvrij. Meneer van Beers is erg vriendelijk en meegaand. De communicatie in het Engels was geen probleem. Een Duitssprekende collega van hem bood zelfs aan om te tolken."

Jela Post

"Ik heb zeer goede ervaringen met Chiropractie van Beers. Je wordt goed en professioneel behandeld en ik ben snel van mijn lage rugklachten afgekomen. Ik voel mij beter en kom regelmatig terug om mijn rug goed te ''onderhouden''. Ik kan Chiropractie van Beers van harte aanbevelen!"

Cor Schellingerhout

"Het is een hele fijne chiropractor, na verschillende behandelingen gehad te hebben is er merkbaar door de dag heen verbetering, voorafgaand wordt er met goed overleg gevraagd waar de knelpunten zitten en wat de beste oplossing is om deze te voorkomen. Na bijna een 1 chiropractie merk ik door de dag heen een hele verbetering."

Paul van der Tuuk

"Ik zelf loop nu 2 jaar bij Jeroen van Beers, en ben daar binnen gekomen met zware nek en rugklachten. Sinds zijn behandelingen ben ik van mijn rug en nek klachten af, ik ga nog steeds om de 5 weken heen. Zodat mijn nek en rug soepel blijven. Mijn ervaring is erg positief bij Jeroen, hij luistert inderdaad goed naar je klachten en past daar zijn behandeling op aan."

Maak direct een afspraak!

Wij geven u graag een gratis introductie. Hierin komt u meer te weten over chiropractie en hoe dit kan bijdragen aan het verhelpen van uw klachten.