Hoe kan Chiropractie hernia verminderen?

Een heftige hernia lijkt ineens te komen. Maar vaak is het een resultaat van langdurige klachten die je niet door had, of genegeerd hebt. Een hernia is vaak goed te behandelen met chiropractie:

  • Met specifieke druktechnieken zorgen we voor letterlijk meer bewegingsruimte

  • Klachten kunnen we snel en effectief verhelpen

  • Met het juiste “onderhoud” kan je blijvend van pijn af zijn

Informatie over de hernia

Een hernia is een beschadiging van de tussenwervelschijf. Hierbij wordt een deel van de schijf naar buiten gedrukt en hierdoor kan een zenuw bekneld raken.

Een hernia kan ontstaan doordat het midden van de tussenwervelschijf naar buiten wordt geduwd. Doordat er kleine beschadigingen in de harde schijf ontstaan, wurmt het zachte gedeelte vanuit het midden zich richting de buitenkant. De klachten kunnen ineens ontstaan, echter het echte begin van de hernia kan al jaren daarvoor hebben plaatsgevonden.

Een hernia ontstaat meestal in de nek of in de onderrug. De klachten zijn meestal nekpijn met uitstraling in de arm, of rugpijn met uitstraling in het been.

Behandeling van de hernia

Een hernia is vaak goed te behandelen met chiropractie. De behandeling bestaat uit het losmaken van wervels door specifieke druktechnieken op de onderrug. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de wervels en daardoor worden ze soepeler en gaan de wervels beter bewegen. De wervels zijn daardoor dus minder stijf en dit leidt tot verminderde druk op de ischias zenuw.

Het is mogelijk dat de klachten van een hernia na enige tijd weer terugkeren. Om deze reden is het raadzaam om stelselmatig periodiek terug te komen voor een behandeling. Hierdoor blijft de wervelkolom soepel en blijven de klachten langer weg.

Gratis advies tegen hernia van de chiropractor

Wil je blijvend van hernia af? Vraag een gratis advies aan. Geloven wij dat we jouw klacht blijvend kunnen oplossen? Dan beginnen we met een intake-gesprek en volgt een daarna het behandelplan.

De praktijk

De ondernemerstuin is een verzamellocatie voor bedrijven werkzaam in de Health, Food & innovation. In het karakteristieke pand bevinden zich onder andere diverse zorgverleners. Bij binnenkomst vindt u een wachtruimte, een restaurant en een receptie. Het pand kent een prettige en unieke sfeer onder andere door het vele groen en de binnen vijver. De uitstraling van de locatie voelde direct goed en deed Jeroen van Beers besluiten om daar zijn praktijk te vestigen.

Uw chiropractor Jeroen van Beers

Ik ben Jeroen van Beers en sinds 2013 ben ik woonachtig in Alkmaar. In datzelfde jaar ben ik hier mijn praktijk begonnen. In 2005 heb ik mijn 5 jarige studie afgerond aan de Anglo European College of Chiropractic. Hier heb ik uitgebreide medische kennis opgedaan en direct daarna ben ik begonnen met werken in Heereveen. In 2009 besloot ik mijn eigen praktijk te starten in Almere waar ik ook opgegroeid ben. (www.chiropractie-almere.nl) In 2011 leerde ik mijn huidige vrouw kennen en dit bracht mij naar Alkmaar waar ik mij direct thuis voelde. Inmiddels ben ik trotse vader van een zoon en dochter die ook regelmatig even langskomen en de beweegbare tafel altijd erg interessant vinden.

De Ondernemerstuin

De ondernemerstuin is een verzamellocatie voor bedrijven werkzaam in de Health, Food & innovation. In het karakteristieke pand bevinden zich onder andere diverse zorgverleners. Bij binnenkomst vindt u een wachtruimte, een restaurant en een receptie. Het pand kent een prettige en unieke sfeer onder andere door het vele groen en de binnen vijver. De uitstraling van de locatie voelde direct goed en deed Jeroen van Beers besluiten om daar zijn praktijk te vestigen.

Klanten vertellen

Onze reviews spreken voor zichzelf.

Pieter van Sligtenhorst

"Ik kan Chiropractie van Beers Alkmaar van harte aanbevelen. Jeroen is uiterst deskundig en neemt alle tijd voor je. Zijn aanpak is persoonlijk, geduldig en professioneel. Hij heeft mijn rug- en nekklachten weggenomen. Ik kom nog een aantal keer per jaar terug voor onderhoud, erg fijn!"

Dinah Erdmann

"Moest meneer van Beers tijdens mijn vakantie raadplegen over een vernauwde nek. Ik kreeg heel snel een afspraak en de behandeling was geweldig - ik was de volgende dag symptoomvrij. Meneer van Beers is erg vriendelijk en meegaand. De communicatie in het Engels was geen probleem. Een Duitssprekende collega van hem bood zelfs aan om te tolken."

Jela Post

"Ik heb zeer goede ervaringen met Chiropractie van Beers. Je wordt goed en professioneel behandeld en ik ben snel van mijn lage rugklachten afgekomen. Ik voel mij beter en kom regelmatig terug om mijn rug goed te ''onderhouden''. Ik kan Chiropractie van Beers van harte aanbevelen!"

Cor Schellingerhout

"Het is een hele fijne chiropractor, na verschillende behandelingen gehad te hebben is er merkbaar door de dag heen verbetering, voorafgaand wordt er met goed overleg gevraagd waar de knelpunten zitten en wat de beste oplossing is om deze te voorkomen. Na bijna een 1 chiropractie merk ik door de dag heen een hele verbetering."

Paul van der Tuuk

"Ik zelf loop nu 3 jaar bij Jeroen van Beers, en ben daar binnen gekomen met zware nek en rugklachten. Sinds zijn behandelingen ben ik van mijn rug en nek klachten af, ik ga nog steeds om de 5 weken heen. Zodat mijn nek en rug soepel blijven. Mijn ervaring is erg positief bij Jeroen, hij luistert inderdaad goed naar je klachten en past daar zijn behandeling op aan."

Maak direct een afspraak!

Wij geven u graag een gratis introductie. Hierin komt u meer te weten over chiropractie en hoe dit kan bijdragen aan het verhelpen van uw klachten.